Strimla laxen. Rör kraftigt med t ex en ballongvisp mellan varje ägg. Smaka av med salt och pepparot. Lägg upp och garnera med sallad, gurka, citron, cocktailtomater och dill
Rör ihop crème bonjour och crème fraiche med riven pepparrot och smaka av med kryddorna. Smöra tunnbrödet, lägg på lax på halva och bred på pepparrotsröran på halva
Strimla laxen. Rör kraftigt med t ex en ballongvisp mellan varje ägg. Smaka av med salt och pepparot. Lägg upp och garnera med sallad, gurka, citron, cocktailtomater och dill
Hacka räkor o skär laxen i små bitar. 5-6 skivor bröd ( till en 15 cm form)25 g smält smör 400 g Philadelphia ost200 g créme fraiche100 g créme bonjourmed kantarell smak1 ask krasse2-3 msk pepparrot 1 dl majonnäs ( jag hade hemma gjorda)2-3 msk sweetchilisås500 g skalade räkor + 400 g till dekoration400 g kallrök lax ( spara lite till deko)2 tsk gelatin pulver. 100 g créme bonjour
Bonjour tout le monde. Skär i små bitar och dekorera med strimlad lax och en liten citronskiva. )Idag har min franska gäst åkt till Göteborg för att träffa bekanta och alla elever har egna aktiviteter med sina värdfamiljer