Baconlindadlax, otippat gott. Man kan vira in vad man vill medlaxen, kanske rotfrukter. Salta och peppra laxfiléerna och lägg skivad fetaost ovanpå dem
Skär en ficka på ovansidan av varje laxfilé. Fyll fickan medpepparrotsfärskosten. Servera med citronklyftor och toppa ev grönsakerna med hackad persilja
Krydda med svartpeppar. Lägg laxen i en ugnsfast form. 4 Laxfilébitar. Linda laxfiléerna i 2-3 baconskivor vardera (beroende på hur många det är). Serverades med nykokt färskpotatis och en grönsallad med rostade frön 4 Laxfilébitar
Lägg grönsakerna i en ugnsfast form, lägg på laxbitarna och klicka på färskosten på laxen. 15 minuter tills laxen fått en innertemperatur runt 48-52 grader beroende på hur välstekt man vill ha
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.