Crème fraîche smaksatt med vitlök, salt och peppar. När jag var liten fanns det en restaurang i Mariehamn som hette Ciao Ciao Tropical, där åt jag nästan alltid langos med räkor
Den Ungerska Langosen är en populär maträtt som har funnits sen urminnes tider och på orginalet i Ungern så toppar man bröden med smält smör, vitlök och riven ost, låter jättegott det med men vi valde att ha räkor, sikrom, lök och creme fraich, sen finns det lika många toppingar på Langos som det finns pizzatoppingar, huvudsaken är att man tycker det blir gott
Toppa din langos med kyckling och guacamoleröran, picklad rödlök och koriander. Mixa ihop avokado, tomat, vitlök, chili och koriander till en slät kräm
Här kan man toppa med vad man vill men vi valde Kalixlöjrom, creme fraiche och lök. Här kan man toppa med vad man vill men vi valde Kalixlöjrom, creme fraiche och lök
Räkor, Rom, Hackad Rödlök, Hemgjord Créme Fraiche, Grönsallad. Langos är gott och snabblagat. Servera med räkor, rom, lök, créme fraiche på och en grönsallad till
Jag hade ju inte planerat innan att göra det, så jag fick tasåna tillbehör jag hade hemma, Creme Fraiche, hackad gul lök, majs, röd paprika och riven ost
LCHF langos. Blanda rödlök, dill, gräddfil, kesella. Servera med varmt vitlöksbröd. rödlök. Servera med t ex creme fraiche, räkor/skinka, grillkrydda, rom, rödlök och svartpeppar
Jag tycker det är en slags blandning mellan langos och vanlig pizza med köttfärs. Pizzorna kan ätas som de är men allra godast blir det med lite sallad, röd lök och en vitlökssås över
Lite som langos smakade det. Servera med lax, gräddfil och lök. Garnera gärna med gräslök och citron. 200 g rökt lax, skivad 2 dl gräddfil 1 liten röd lök, hackad Gör så här. 1 liten röd lök, hackad