Tydligen en massa trevligheter för minneskortet i kameran är fullt med foton där vi bakar surdegsbaguetter, sörplar kaffe från sked, mumsar choklad och smakar på ogräs, så vi är säkra på att vi har upplevt en massa spännande saker
En liten paus innan det var dags för lammrostbiff med portvinssås, ostig potatiskaka och bakad vitkål (egentligen ville jag haft den lite mjällare spetskålen men man kan inte få allt här i livet, det har mamma sagt
Krydda och stek lammrostbiffen i 90 grader, cirka 12 minuter. 4 st lammrostbiff , med kappa. 1 kaffe. Blanda couscousen med samtliga ingredienser och smaka av med salt och peppar
* Lammrostbiff med jordärtskockscréme, tryffelsmör, portvinssås och grön sparris. * Kaffe och avec. Förberedelserna inför kvällens nyårsfirande med "grannarna" pågår för fyllt
Sen lyxade vi med Lammrostbiff från Wales som vi först brynde på och sen tillredde klart i ugnen. Till efterrätt åt vi saffranskladdkakan och provade Zoégas nya julkaffe