Idag bjuder köket på saftiga lammfärsbiffar. 2-3 msk Dijonsenap. 2-3 msk Dijonsenap. Lammfärs är väldigt gott tycker jag men dessa biffar går även att göra på nötkött om man hellre föredrar det
2-3 msk Dijonsenap. 2-3 msk Dijonsenap. Lammfärs är riktigt gott tycker jag. Här blev det grillade biffar som fick sällskap av en somrig sallad, grillade grönsaker och två sorters såser
Ännu ett recept på lammfärsbiffar som jag hittade i Laga Lätt (10/11). Lammfärsbiffar500g lammfärs2 ägg1 msk dijonsenap50 g västerbottenost eller parmesansalt o pepparBlanda lammfärs, ägg, dijonsenap, riven ost, salt och peppar. 1 msk dijonsenap
dijonsenap. Lammfärsbiffar. Tillsätt salladslöken och häll i fettet från lammfärsbiffarna i couscousen. Stek löken mjuk i smör och blanda sedan ihop den med övriga ingredienser
dijonsenap till lammfärs, för att tala klarspråk. Nötfärsbiffar i tomatsås med tillbehör eller lammfärsbiffar kryddade med kummin och koriander med tzatziki och bulgur till
Lammfärsbiffar med limeyoghurt och ljummen smörslungad potatis. Lammfärsbiffar4 pers. 400g lammfärs1 tsk salt1 krm svartpeppar2 tsk dijonsenap1 finhackad vitlöksklyfta2 msk crème fraiche200 g chèvre i skivorHonung att ringla över de varma biffarnaBlanda färsen med de övriga ingredienserna i en stor bunke. 2 tsk dijonsenap
Lammfärsbiffar. För att få saftiga lammfärsbiffar ska man hastigt (1 min per sida) och på hög värme bryna biffarna så dom får en fin brun stekyta. 2 msk dijonsenap. 2 tsk dijonsenap. 2 msk dijonsenap. 2 tsk dijonsenap
Kompisen uppskattar en klassisk kött-potatis-och-sås-måltid, så vi bestämde oss för att göra slut på vår sista lammfärs och göra lammfärsbiffar med fetaost, ugnspotatis och en favorit-trattkantarellsås som blir jättegod med ingredienser som grönpeppar, dijonsenap och svartvinbärsgelé