Lammfärsbiffar. Skala potatisen och snitta den "à la Hasselback". Balsamvinäger Lammfärsbiffar. Rör ihop alla ingredienser i en kastrull och koka ner till önskad konsistens
Blanda färs, pressad vitlök, timjan, smulad fetaost, salt och peppar noga i en bunke. Koka couscousen enligt anvisningarna på förpackningen och blanda sedan med sojabönor, avocado i mindre bitar och majs
Lammfärsbiffar som i Stacketorp. En favvis är lammfärsbiffar - det går att variera i evighet. För inte alls länge sedan tyckte jag verkligen inte om lammkött
Vin är ju en måltidsdryck, så det behövdes en kompis till vinet och den kompisen blev lammfärsbiffar med soltorkade tomater och fetaost som serverades med klyftpotatis smaksatt med rosmarin och en röra på creme fraiche smaksatt med salt och tomatröra (tomater,olivolja och basilika)
Lägg laxen i en ugnsform. Blanda färskost ,grädde och äggulan till en sås. Häll såsen över laxen och ställ in i ugnen, 200 C, ca 20 min. 4 laxfiléer. 1 äggula. ca 1½ - 2 dl handskalade räkor på burk (alt skala egna
Blanda färsen, forma små biffar. Stek i ugnen tills biffarna är klara 25-35 min. 600 g lammfärs. 600 g lammfärs 0,5 tsk kryddpeppar 1 klyfta vitlök, pressad 1 tsk senapskorn, stötta 1 liten gul lök, riven 1 förp bacon salt och svartpeppar rivet citronskal och hackad persilja till garnering Ugn
Äntligen var det dags att plocka upp ett paket av lammfärs ur frysen. Det finns flera fina sätt att smaksätta sitt lamm på och idag föll lusten till smakvännerna citron, samt vitlök och rosmarin från husets täppa
Min bortskämda, gourmet son tycker egentligen inte om min hemmagjorda glass…. Dela vaniljstången på längden och skrapa ur den (använder du inte vaniljstång, kan du hoppa över att värma upp grädden och direkt börja med att vispa äggulorna)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.