Lammbog högrev recept

Dillkött med Dillpilaff

Dillkött med Dillpilaff

Koka en timme för lammkött, två för högrev, märgpipa eller ytterlår. högrev eller ytterlår. 600-700 g lammbog
Klassiskt dillkött på lamm

Klassiskt dillkött på lamm

Därför passar klassiskt dillkött på lammbog perfekt när Charlie fyllde tre år för en dryg vecka sedan för att använda de sista bitarna
Indisk köttgryta

Indisk köttgryta

Detta är ett experiment signerat herr Mårtensson, ett experiment som han lagat till med både lammbog och, som i lördags, griskinder och båda tyckte vi att dom smakade lika gott
Grillad högrevskärna med parmesanaioli

Grillad högrevskärna med parmesanaioli

Grillad lammbog med chèvrekräm, citron och rosmarin. Vi fick tag på en högrevskärna från intilliggande Uddby gård, snacka om närproducerat
Borsjtj

Borsjtj

400 g Lammbog eller Högrev, tärnat. 400 g Lammbog eller Högrev, tärnat. Borsjtj förekommer i olika varianter i Östeuropa

Baeckeoffe

500 g benfri högrev. 500 g benfri lammbog eller lammstek. Skär köttet i stora kalopsbitar. Blanda med löken och kryddorna utom salt