Till en form på 14 cm i diameter25g smält laktosfritt smör1,25 dl glutenfritt mjöl1 dl potatismjöl1,5 dl socker1,5 tsk bakpulver0,5 msk vaniljsocker1,4 dl laktosfri mjölkSätt ugnen på 200grader. 1,4 dl laktosfri mjölk
Tårtbotten. Tårtbotten. 50 g rumsvarmt smör mjölkfritt/laktosfritt. 3 dl Go green havre vispgrädde/ laktosfri vispgrädde. 3 dl Go green Havre Visp grädde/ laktosfrivispgrädde
Tårtbotten. Jag gjorde den också glutenfri och laktosfri så alla skulle kunna äta. Vispa upp den och tillsätt eventuellt mera laktosfri grädde till önskad konsistens
100 g rumsvarmt laktosfritt smör. 300 g glutenfria kaksmulor, jag använde hembakad glutenfri tårtbotten. Ca 175 g laktosfri mörk choklad. 100 g rumsvarmt laktosfritt smör. Ca 175 g laktosfri
1 sats tårtbotten,. 5 dl vispgrädde, laktosfri. Dela tårtbotten i 3 delar, första lagret brer du på ett rikligt lager med hallonsylt, lägg på nästa tårtbotten. 1 sats tårtbotten,. 5 dl vispgrädde, laktosfri
Lägg en tårtbotten på ett fat och bred på ett jämt lager smörkräm. 75 g Valio Eila® laktosfritt smör. 300 g Valio Eila® laktosfri kvarg hallon & blåbär. 400 g rumsvarmt Valio Eila® laktosfritt smör. 50 g Valio Eila® laktosfritt smör. 75 g Valio Eila® laktosfritt smör. 300 g Valio Eila® laktosfri kvarg hallon & blåbär. 400 g rumsvarmt Valio Eila® laktosfritt smör. 50 g Valio Eila® laktosfritt smör
Laktosfri gör du den lätt genom att byta ut smöret och grädden mot laktosfritt. Till tårtbotten. Fördela röran på botten och låt tårtbotten stelna i frysen i en timme
Blanda en del av grädden med hallonsylt (mängden är ungefärlig, beroende på hur mycket fyllning man vill ha), bred på blandningen på ena tårtbotten, lägg på den andra botten och stryk sedan upp tårtan med den grädden som inte blivit blandad med sylten
Jag gör min tårta helt laktosfri med laktosfria mjölkprodukter, precis som vanligt. Det är en mjuk sockerkakstårtbotten med vaniljkräm och grädde täckt med chokladglasyr och toppad med kokos