Maräng-jordgubbstårta
Valio
Valio
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 ägg
  • 1 ½ dl strösocker
  • 1 dl vetemjöl
  • 1 dl potatismjöl
  • 1 tsk bakpulver
  • 250 g färska jordgubbar
  • 1 msk ljus sirap
  • 2 msk limejuice eller citruslikör
  • färsk citronmeliss
  • 2 dl Valio Eila® laktosfri vispgrädde 35%
  • 400 g Valio Eila® laktosfri kvarg vanilj
  • 100 g (3 ägg) äggvita
  • ½ dl vatten
  • 1 ½ dl strösocker
  • pistagenötter
  • 4 ägg
  • 1 ½ dl strösocker
  • 1 dl vetemjöl
  • 1 dl potatismjöl
  • 1 tsk bakpulver
  • 250 g färska jordgubbar
  • 1 msk ljus sirap
  • 2 msk limejuice eller citruslikör
  • färsk citronmeliss
  • 2 dl Valio Eila® laktosfri vispgrädde 35%
  • 400 g Valio Eila® laktosfri kvarg vanilj
  • 100 g (3 ägg) äggvita
  • ½ dl vatten
  • 1 ½ dl strösocker
  • pistagenötter

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.