Blanda mjöl, bakpulver och kakao och lakritsgranulat i en skål. 1 msk lakritsgranulat ex DENNA från Elisabeth Johnsson el DENNA fr LAKRIDS by Johan BülowFudgeöverdrag. 1 msk lakritsgranulat ex DENNA från Elisabeth Johnsson el DENNA fr LAKRIDS by Johan Bülow. Rör ner lakritsgranulatet när det är 1 minut kvar av kokningstiden. 1 msk lakritsgranulat ex DENNA från Elisabeth Johnsson el DENNA fr LAKRIDS by Johan Bülow. 1 msk lakritsgranulat ex DENNA från Elisabeth Johnsson el DENNA fr LAKRIDS by Johan Bülow
Exempelvis kan man smaksätta med kardemumma, kanel, lakritsgranulat, polkagriskross, citron eller apelsinzest eller som nu med med en smak av whiskey som smakar av äpple och kanel
lakritsgranulat (rålakritspulver). Lakritskola med choklad och svart salt. 1. Hacka chokladen. Koka socker, grädde och lakrits på svag värme tills sockret lösts upp
Rulla bollarna i en blandning av kokos, lakritsgranulat och ev. Lakritsgranulat. Blanda alla ingredienser och kör dem i en matberedare till en smidig blandning, låt dock det finnas lite bitar kvar för god struktur
lakritsgranulat ovanpå. på lite lakritsgranulat som dekoration. Förutom dom vita chokladrutorna jag publicerade receptet på i förrgår har jag gjort två andra godissorter till påsk
Vänd ner grädden med slickepott och sist lakritsgranulat, smaka av och tillsätt mer om det behövs (smaken kommer fram när smeten får sätta sig i frysen, så tänk på det)
"Raw" lakritsgranulat hittar man HÄR och är det granulat jag använder i nästan alla mina recept. Låt det koka ihop tills sockret löst sig helt och bären kokat ihop till en kompott, rör ner lakritsgranulatet den sista minuten
Lakritspulver är ungefär samma sak som lakritsgranulat, det kan vara lite svårt att få tag i. Mixa hallon, stevia och lakritspulver till en slät blandning