4 4 port pasta (gärna fettucine) 1/2 rödlök 2 morötter 1/2 msk olivolja 1/2 g saffran 1 vitlöksklyfta 2 förp räkor i lake (à 360 g) 1 1/2 dl vispgrädde 1 dl lag från räkorna 500 g passerade tomater salt och peppar Lägg till i inköpslistan
4 580 g räkor i lake 235 g olivmix 250 g broccoli 4 port spaghetti 1 rödlök 1/2 msk olivolja salt 130 g pesto arrabbiata 65 g ruccola Lägg till i inköpslistan
Boken heter "A Taste of Red Lake Cookbook" och är utgiven av Red Lake Indian Reservation och i boken finns samlade recept av elever, deras vänner och släktingar i Red Lake High School
Vi åt denna gryta med potatis och färsk kokt broccoli men kommer att servera pasta nästa gång. 400 gram torskfilé skäres i bitar1 burk kräftstjärtar i lake 360 g1 gul hackad lök1 msk olja1,5 dl lag från kräftorna2,5 dl mellangrädde1 msk maisena4 tomater i små tärningar2 msk hackad dill1 citronsalt och pepparHäll av kräftstjärtarna och spara lagen. 1 burk kräftstjärtar i lake
så börja med att koka upp pasta vatten med lite salt i en stor kastrull. Lägg pastan i det kokande vattnet och följ koktiden på förpackningen (överkoka inte pastan då det är bättre att såsen får sugas in i pastan sen)
4 4 minibaguetter (gärna bake off) 4 port pasta (gärna linguine) 1 rödlök 1 vitlöksklyfta 250 g sparris (gärna grön) 150 g haricots verts 1 röd chili 1/2 msk olivolja 1 msk majsstärkelse 2 1/2 dl vispgrädde 2 1/2 dl buljong (vatten och skaldjursfond) salt peppar 580 g räkor i lake 1 citron 1/2 ask romanticatomater (à 400 g) 65 g babyspenat Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong