När det kokar, stäng av plattan. Efter ett par minuter tillsätts crème fraiche. Låt riset vara kvar ett tag på plattan flytta sedan av kastrullen och ställ någon annanstans
Crème fraiche i den supertrendiga efterrätten "pannacotta", funkar det. Edgar Allan Poe. Gräddgelé ("pannacotta") med crème fraiche blir utmärkt bra då fraichen tillför lite extra syra
Ingrédients Pour 1/2 litre de crème 2 grandes feuilles de gélatine (4 à 5 g) 250 g de lait (25 cl) 50 g de sucre 40 g de jaune d’oeuf (2 ou 3 jaunes) 25 g de fécule de maïs (type maïzena) ½ cuillerée à café de vanille en poudre ou liquide (facultatif) 20 g de beurre 200 g de crème fraîche liquide entière froide
Klicka en liten klick med cremefraiche på varje ostflarn, lägg på några räkor, lite rödlök och rom. I lördags kväll blev det detta lillaenkla tilltugg som en slags förrätt och del av mellomenyn
Rör ihop fond, crème fraiche, äggula och grädde och koka upp under omrörning. Placera de färdiga toasten på en salladsbädd och ringla över såsen, lägg på den andra brödskivan och strö över färsk timjan
Koka upp cremefraiche, grädde, mango chutney, kycklingfond och soja i en kastrull. Jag utgick från ett recept jag sett hos Vickan som bloggar på Matplatsen, men utan att ha varit och handlat så använde jag mig av det jag hade hemma