Mixa ärtor, crème fraiche och olivolja till en slät kräm med en stavmixer. Hacka kräftstjärtarna grovt och blanda medromen, saften av citronen och salta och peppra
Först ut är en förrättmed avokado och kräftstjärtar, hur enkel som helst att fixa till och som går bra att förbereda och ha på lut i kylen tills den ska huggas in på
Blanda räkorna, lite cayennepeppar och dillen med räkstuvningen och fyll tarteletterna med röran. Sätt in dem i ugnen på 200 grader tills de är genomvarma och fått lite färg
Blanda ihop med dill och gräslök och tillsätt sedan cremefraiche så det binder ihop. Ikväll ska vi ha lite julfirande med Lars mormor och hans syskon, äta smörgåstårta och ha julklappsleken
Tänkte att jag skulle föröka med ett inlägg varje dag för varje måltid men vi får väl se. Här får ni denna enkla supergoda förrätt i alla fall och kan varieras i mängder
Kokta rödbetor med Crème fraiche. Servera de varma rödbetorna med crème fraiche och flingsalt. 8 små rödbetor eller 4 stora1 tsk salt2-3 dl crème fraiche eller gräddfilFlingsaltGör så här
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.