Ingrédients Pour 1/2 litre decrème 2 grandes feuilles degélatine (4 à 5 g) 250 g delait (25 cl) 50 g de sucre 40 g de jaune d’oeuf (2 ou 3 jaunes) 25 g de fécule de maïs (type maïzena) ½ cuillerée à café de vanille en poudre ou liquide (facultatif) 20 g de beurre 200 g decrème fraîche liquide entière froide
Ett av dem är en variant på Tore Wretmans klassiska gröna ärtsoppa som funkar utmärkt på sommaren. Härom dagen kundede flesta av våra medlemmar hämta ut den femte lådan i ordningen
Pot du créme200 g mörk choklad 4 dl grädde 5 msk strösocker 1 tsk vaniljsocker några få saltkorn färska bär (t ex hallon). 1Chokladflarn50 g mörk choklad
Min fina laptop har valt att dö, så jag måste nu skicka den på reparation. För det första vill jag be om ursäkt för att det tagit tid innan detta inlägg kommit
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.