Koka pastan
Hetta upp oljan i en stor panna.
Skär lövbiffen i 2 cm breda bitar och fräs dem i pannan.
Salta och peppra.
Tillsätt fond och låt koka upp.
Häll på grädde.
Koka sockerärtorna i lättsaltat vatten i 2 minuter.
Häll av vattnet och tillsätt sockerärtorna till pannan och vänd till sist ner spenaten.
Blanda samman pastan med såsen.
Strimla lövbiffen och stek den hastigt i 1 msk smör i stekpanna. Ta upp ur stekpannan. Rensa kantarellerna och fräs dem i stekpanna tills vätskan kokat in
En god och ganska snabblagad rätt. Här kan man ju variera smaken på osten så det passar ens smaklökar. Glöm inte riven parmesan till servering, för umamins skull
Det här är första rätten i min andra matbloggs-vecka och den kommer ifrån Tina´s Mat. Denna vecka får jag göra lite förändringar (det fick jag inte göra förra veckan… ) och utnyttjade det faktum lite grann
Åter en jäktig dag efter jobbet med diverse missöden i min tidsplanering. Sprang in i affären och kom ut med pasta och lövbiff, som jag inte hade en aning om vad jag skulle göra med
Finhacka all lök och chilli. Halvera champinjonerna. Fräs champinjonerna i en stor stekpanna och lägg i löken och chillin när champinjonerna börjat ta färg
Lövbiffspasta. Jag har tidigare nämnt att jag är tokig i pastasåser och just denna med bl. a lövbiff, soltorkade tomater, champinjoner och basilika är nog minsann den godaste hittills
Koka pastaspiralerna enligt anvisningarna på förpackningen och låt rinna av i ett durkslag. Skär lövbiffarna i tunna strimlor och stek dem i en stekpanna med matfett, ca 2 minuter
Idas sjukt goda lövbiffspasta med pepparsås4 portCa 250 gram lövbiff400 gram pasta (sådana där som ser ut som tuber haha, kommer inte ihåg vad dom heter)1 paprika1 purjolök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.