Mattipset idag blir lite oväntat lövbiff, fyllda dessutom i smarrigt god sås. Ingredienser för 2 personer4 st lövbiffar, ca 300 g100 g smaksatt ost (jag tog philadelphiaost vitlök och örter)2 msk persiljaSaltPeppar2 dl matlagningsgrädde1 dl vatten1 dl creme fraiche1 msk kalvfondGör så härVik ut lövbiffarna och bred på en del av färskosten. 4 st lövbiffar, ca
Lägg det strimlade köttet i en bunke med soya, kalvfond och vitlök. Lövbiff gartäng med Ädelost. 350 g lövbiff, strimlad. 1 vitlöksklyfta, riven. 350 g lövbiff. 1 vitlöksklyfta
Finhacka lök och vitlök. Strimla lövbiffen och stek den i omgångar i smör i het stekpanna. 800 g lövbiff. 2 vitlöksklyftor. 800 g lövbiff. 2 vitlöksklyftor 150 g champinjoner
Antingen kör du på de här lite asiatiska smakerna eller går du in för vitlök och örter. Lövbiff kan vara ganska torrt och tråkigt, men med en härlig marinad som får dra i sig riktigt länge blir lövbiff, uppträdd på spett, en höjdare på buffébordet