Strö på persilja. Mattipset idag blir lite oväntat lövbiff, fyllda dessutom i smarrigt god sås. Ingredienser för 2 personer4 st lövbiffar, ca 300 g100 g smaksatt ost (jag tog philadelphiaost vitlök och örter)2 msk persiljaSaltPeppar2 dl matlagningsgrädde1 dl vatten1 dl creme fraiche1 msk kalvfondGör så härVik ut lövbiffarna och bred på en del av färskosten. 4 st lövbiffar, ca. 2 msk persilja
Strö över hackad persilja. Strimla lövbiffen. 400 g lövbiff. 2 msk hackad persilja. Skala och hacka löken. Bryn köttet i en stekpanna med smör och tillsätt löken och låt den steka med någon minut
Blanda samman allt med persilja. Lägg lite av det hackade på mitten av varje lövbiff. Persilja. Rulla ihop lövbiffen till ett paket och fäst ihop det hela med tandpetare
Vispa ihop färskost, smör, limeskal, pressad vitlök och persilja. hackad persilja. 300 g lövbiff. Ostkräm. Krydda köttet med salt och peppar och stek i het stekpanna med smör och rapsolja någon minut per sida
Finhacka persilja och strö över vid servering. 600 g lövbiff, salt och peppar. Relaterade 600 g lövbiff. Det känns att det har varit en intensiv vecka på jobbet, man är ganska slut på lördagen men det är skönt att vara ledig några dagar
Finhacka bananschalottenlöken och persiljan och vänd ner i moset tillsammans med rivet citronskal. Här använder vi oss av lövbiff som fylls med Grana Padano och rökt skinka, som serveras med potatismos