Löksky recept

Pannbiff med löksky och pressgurka

Pannbiff med löksky och pressgurka

Löksky. Servera pannbiff, lökskyn och pressgurkan med kokt potatis och någon form av lingon. Pressgurka. Blanda ihop allt till lagen och rör tills sockret och saltet löst upp sig
Pannbiff med löksky

Pannbiff med löksky

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 600 gram köttfärs , eller blandfärs 1 st gul lök(ar) , skivad 1 st ägg 0,75 dl ströbröd 1 dl mjölk 1 st muskotnöt , malen 0 st salt 0 st peppar löksky 2 st gul lök(ar) , skivad 2 msk smör 2 tsk socker 1 msk vetemjöl 3 dl vatten 1 tärning(ar) oxbuljong , mörk Till servering 4 st saltgurka , hela Köp receptet
Jägarbiff med löksky

Jägarbiff med löksky

Blanda köttfärsen med riven lök, äggula, timjan, lagalätt, salt och svartpeppar till en jämn färs. Forma färsen till jämnstora bollar som du plattar ut till biffar på ett vattensköljt smörpapper
Pannbiff med löksky och mosad potatis

Pannbiff med löksky och mosad potatis

Slå lökskyn över pannbiffarna och servera tillsammans med potatisstompet, lite gräddfil och krasse. Koka potatisen mjuk i saltat vatten
Pannbiff med löksky, Markus Aujalays recept

Pannbiff med löksky, Markus Aujalays recept

Servera biffarna med lökskyn, nykokt potatis, saltgurka och hackad kruspersilja. Halvera och skiva 3 gula lökar till lökskyn. Löksky3 gula lökar olja och smör, till stekning vatten, till att delgasera en nypa socker några droppar japansk soja salt och peppar en klick smör
Pannbiff med löksky

Pannbiff med löksky

4 Pannbiffar 1 gul lök 1 dl gräddfil 1/2 dl ströbröd 1 ägg 1 msk dijonsenap 1 tsk salt 1/2 tsk malen svartpeppar 500 g blandfärs 1 msk smör 1 msk rapsolja Löksky 2 gula lökar 1 tsk strösocker 1 msk konc kalvfond 2 1/2 dl vatten 1 tsk vit- eller rödvinsvinäger 1/2 tsk salt Lägg till i inköpslistan
Hackebiff med löksky

Hackebiff med löksky

Servera biffarna med löksky, ägg och pressad potatis. löksky. Gör så här. Blanda köttfärs med grovhackade dragonblad och spenat
Pannbiff med löksky

Pannbiff med löksky

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 600 gram köttfärs , eller blandfärs 1 st gul lök(ar) , skivad 1 st ägg 0,75 dl ströbröd 1 dl mjölk 1 st muskotnöt , malen 0 st salt 0 st peppar löksky 2 st gul lök(ar) , skivad 2 msk smör 2 tsk socker 1 msk vetemjöl 3 dl vatten 1 tärning(ar) oxbuljong , mörk Till servering 4 st saltgurka , hela Köp receptet
Pannbiff med Löksky

Pannbiff med Löksky

Löksky. 1. Skala och koka potatis. 2. Skala och hacka en 1 st lök till pannbiffarna. 3. Stek den mjuk i smör utan att den tar färg