Salta lätt på fläskfilébitarna och bryn dem runt om i en het stekpanna. Koka upp under lätt omrörning. Putsa fläskfilén fri från senor och hinnor och dela i bitar om 2 cm
1/2 msk grönpeppar (krossa den lite lätt). 1/2 msk grönpeppar (krossa den lite lätt). Enligt Victoria så är detta kanske ett av hennes mest uppskattade recpet
Älgkött med grönpepparsås ca 400 g älgkött 100-150g hackade champinjoner Sås 2 msk smör 2 msk fransk senap 4 msk soya 1 msk grönpeppar (krossa den lite lätt) 2 msk persilja 4-5 dl vispgrädde 3 dl creme fraiche Lägg köttet och champinjonerna i en form i en form
lätt krossad. Grönpepparsås. Knäck ägget i en bunke och vispa det lätt, tillsätt havregryn, Milda Visp, lök, tomatpuré, chilisås, persilja, salt och peppar och låt stå att svälla ca 5 minuter
Vispa ägg lätt, blanda ihop med crème fraîche och osten. Nyårsaftonens huvudrätt blev oxfilé, potatistårta, grönpepparsås, persiljevitlökssmör och sparris
Bryn lätt på fläskfilén i smör på stekpannan. Till detta passar det bra med en grönpepparsås och ett glas rött, jag rekomenderar Santa Ines isla de maipo som är ett bra alternativ till en lite starkare måltid
Prova genom att sticka in en gaffel ,om den glider in lätt är den färdig. Garnera med lite bladpersilja och servera sedan med grönpepparsås eller brunsås