Värm upp ugnen till medelvärme (ca. Jordnötssås. Krydda med salt och pepppar. Täck över med plastfolie och låt det dra i kylskåpet i minst 2 timmar, helst över natten. Pensla med marinaden under de första 4-5 minuterna. 5-6 msk jordnötssmör med bitar. 1 msk thailändsk fisksås
Fler tips på tillbehör som hade passat till just detta köttet hittar du i detta inlägget där vi bjöd på en buffé med kalla kycklingspett, dubbelmarinerad kotlett
Igår gjorde jag dock bara kycklingspett och serverade såsen till samt en thailändsk gurksallad. Igår hade familjen en gemensam önskan om middag - kyckling medjordnötssås
) Håkan föll som en fura för kycklingspettenmedjordnötssås, här var såsen riktigt het. Håkans version dränktes dock in med chilidippingsås, fisksåsmed lite pressad lime i och sedan en hel drös av fint skuren chili och vitlökar