Strö över lite finhackad persilja. Bladpersilja. Koka kycklingen med lök, morot, lagerblad, pepparkorn, buljongtärningarna och vitlöksklyftorna i ca 45-50 minuter eller tills kycklingen börjar falla isär
Persilja färsk/frusen. Sjud upp igen och tillsätt lite persilja. Det blev soppa efter barnens önskemål. Denna soppan är vanlig på Balkan och av samma bas gjorde jag denna soppan och en klar knödelsoppa - supa s knedlama
salt, peppar, persilja, rökt paprikapulver. 1. Tina och dela kycklingfiléerna i mindre bitar. Smält smör i en stekpanna och genomstek kycklingbitarna tillsammans med kryddor och pressad citronsaft från halva citronen
Strö över persilja. ½ dl hackad färsk persilja. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 250 g kycklingbröstfilé 1 äpple 1 gul lök Arla® Svenskt Smör 1 msk curry 1 krm svartpeppar 800 g passerade tomater 1 dl vatten 2½ dl Kelda® matlagningsgrädde 2 tärningar grönsaksbuljong 1 krm strösocker ½ tsk salt ½ dl hackad färsk persilja
Servera i djupa tallrikar och strö över persiljan. ½ dl hackad persilja. Strimla kycklingen. Stek tillsammans med smör i stekpannan så kycklingen får färg och blir genomstekt
Persilja. Tina och dela kycklingfiléerna i mindre bitar. Lägg olivolja i en stekpanna och genomstek kycklingbitarna tillsammans med kryddor och pressad citronsaft från halva citronen
Avsluta gärna med hackad persilja. Det här är definitivt inte den mest prestigefyllda soppan jag skapat, men den är enkel att göra och framför allt så är den omtyckt