Till varmrätt gjorde jag kycklingrullader. Sen rullade jag ihop kycklingen och lade i en ugnsfast form och kryddade rikligt med torkad dragon och timjan
Fyllda kycklingrullader med parmesanost och soltorkade tomater. Torkad dragon /torkad timjan. Krydda rikligt med dragon, timjan och pressa över färsk citron
Tillsätt vitt vin, buljong, citronsaft, senap och dragon. 2 tsk torkad dragon. Gör så här. Dela filéerna i 2 eller 3 på längden beroende på hur tjocka de är
Dragon. Ugnstemperatur 175 grader. Skär upp filéerna och banka ut dem lite. Blanda philadelphiaosten, löken, kryddorna, gräslöken (finhackad) och den pressade vitlöksklyftan
Lägg en kvist (åtta till tio blad) dragon på varje filé eller om du använder torkad strö på en nypa. Lägg kycklingrulladerna i den smorda formen och sätt in den mitt i ugnen i ca 15 min (kan behöva stå längre om det är stora filéer) tills det rinner en klar genomskinlig vätska om man sticker i köttet. 1 kruka färsk dragon eller 1 tsk torkad