Kycklingrullader dragon recept

Fylld helstekt kyckling

Fylld helstekt kyckling

Vänd ner plockad romansallad och skuren dragon vid servering. 2 pkt DELi kycklingrullader med getost, honung och solroskärnor. 1 kruka dragonört
Kycklingrullader med krämig pasta

Kycklingrullader med krämig pasta

Blanda vitlöksost, dragon och persilja. 3 msk hackad dragon. 3 msk hackad dragon. Det är lördag idag och då vankas det väl lite god mat till middag
Tjejmys...

Tjejmys...

Till varmrätt gjorde jag kycklingrullader. Sen rullade jag ihop kycklingen och lade i en ugnsfast form och kryddade rikligt med torkad dragon och timjan
Örtagården...

Örtagården...

Fyllda kycklingrullader med parmesanost och soltorkade tomater. Torkad dragon /torkad timjan. Krydda rikligt med dragon, timjan och pressa över färsk citron

Kycklingrullader med dragonsås

Tillsätt vitt vin, buljong, citronsaft, senap och dragon. 2 tsk torkad dragon. Gör så här. Dela filéerna i 2 eller 3 på längden beroende på hur tjocka de är

Fyllda baconinlindade kycklingrullader

Dragon. Ugnstemperatur 175 grader. Skär upp filéerna och banka ut dem lite. Blanda philadelphiaosten, löken, kryddorna, gräslöken (finhackad) och den pressade vitlöksklyftan

Baconstekta kycklingbröst med paprikaris

Lägg en kvist (åtta till tio blad) dragon på varje filé eller om du använder torkad strö på en nypa. Lägg kycklingrulladerna i den smorda formen och sätt in den mitt i ugnen i ca 15 min (kan behöva stå längre om det är stora filéer) tills det rinner en klar genomskinlig vätska om man sticker i köttet. 1 kruka färsk dragon eller 1 tsk torkad