4 8 kycklinglår med ben 1/2 msk olja 3 morötter salt peppar 4 port ris eller annat gryn 1/2 påse haricots verts (à 600 g) 2 dl matlagningsgrädde 1 msk majsstärkelse 2 msk japansk soja Lägg till i inköpslistan
Lägg kycklingbitarna i en ugnsform. kycklinglår med ben. Marinerade kycklinglår & krämig pasta ca 3 port. 1 påse frysta kycklinglår med ben ca 1 kg. 1 msk kinesisk soja. Salta och peppra och tillaga sedan i ugn i 225 grader i ca 30 min med skinnsidan upp. 1 msk kinesisk soja
Blanda citronskal, chili explosion, olja, hackad vitlök, peppar och soja i en stor fryspåse. Skala och dela potatisarna i stora bitar och lägg i en ugnsfast form
Gjorde en kryddig marinad och stekte de i ugnen. Lägg kycklingen i en ugnsform med bakplåtspapper i. Fyndade kycklinglår på ICA Maxi för 19 kr. Marinerade kycklinglår 3-4 port. 1 kg kycklinglår. 1 msk soja. Marinerade kycklinglår 3-4 port. 1 kg kycklinglår
Häll sojan och oljan i en liten skål. Lägg dem i sojan och oljan. De blir väldigt mörka p g a sojan. Sätt ugnen på 200 grader. Blanda noga och låt gärna stå i 5 minuter så smaken går ut i oljan/sojan. In ugnen i ca 35-40 min. 4 kycklinglår. ca 2 msk soja
Häll över sweet chili, soja och pressa i vitlöken. Sätt ugnen på 225˚C och sätt in en långpanna. Stek mitt i ugnen ca 35 minuter. ca 900 g kycklinglår. 2 tsk soja