Lägg kycklinglåren i en ugnssäker form. kycklingen med aluminiumfolie efter en stund i ugnen. Blanda resten av ingredienserna och vänd runt dem med kycklinglåren
Lägg kycklingbitarna i en ugnsform. kycklinglår med ben. Marinerade kycklinglår & krämig pasta ca 3 port. 1 påse frysta kycklinglår med ben ca 1 kg. 1 msk flytande honung. Salta och peppra och tillaga sedan i ugn i 225 grader i ca 30 min med skinnsidan upp. 1 msk flytande honung
Gjorde en kryddig marinad och stekte de i ugnen. Lägg kycklingen i en ugnsform med bakplåtspapper i. Fyndade kycklinglår på ICA Maxi för 19 kr. Marinerade kycklinglår 3-4 port. 1 kg kycklinglår. 1 msk honung. Marinerade kycklinglår 3-4 port. 1 kg kycklinglår
Koka upp honung, vinäger, vatten och citronsaft. 8 kycklinglår. 2 msk honung. Sätt ugnen på 225°C och sätt in en ugnsplåt. Stek mitt i ugnen ca 20 minuter. 8 kycklinglår 2 päron. 2 msk honung
Lägg kycklingen i en ugnsform och häll över lite äppelmust som allt får brässera i. Mixa sviskonen, schalottenlöken, äpplet, honungen, parmesanosten, salt & peppar
Ringla över lite olivolja, lite honung, lite grovt salt, och färsk hackad basilika. 800gr kycklinglår gärna med skinnet kvar. 250gr semi rostade tomater i ugnen ( dela små cocktail tomater på mitten. Sätt in i ugnen 2 timmar på 125 graders värme. 800gr kycklinglår gärna med skinnet kvar
Skölj kycklinglår filerna i kallt vatten, torka på hushållspapper och renskär. Lägg de sedan tillsammans med barbecue såsen i en slow cooker, eller i en ugnsäker gryta med lock
Enkel honungs- & senapsdressing. Sätt ugnen på 200 grader, lägg skinkan på bakpappersklädd plåt och rosta den i 15 minuter. Sätt ugnen på 200 grader. Rosta gyllene ca 10 minuter, mitt i ugnen
Proppade med härliga smaker som ger en riktigt kick och superenkla att göra, serverar du dessa kycklinglår med ris eller vad det är du är sugen på och middagen är serverad
Lägg i ugnsform, salta och peppra. 1 kg kycklinglår, klipp m sax bort skinn och fetr (nästa gång så blir det med hälften kycklingfiléer). 180 grader varmluftsugn i 30 minuter. Lägg tillbaka kycklingen ovanpå riset och låt det vara i ugnen i 25-30 minuter. 1 tsk honung. 1 kg kycklinglår, klipp m sax bort skinn och fetr (nästa gång så blir det med hälften kycklingfiléer). 180 grader varmluftsugn i 30 minuter Krossa 10 kardemumma kärnor i mortel, häll sedan i 1 tsk koriander, 1 tsk paprika, 1 tsk lökpulver och 1 tsk kanel, blanda ihop med en matsked olivolja. 1 tsk honung