Såsen som är både söt och stark på samma gång och väldigt användbar, vi har haft den både i drinktilltugg, i en kall sås (även känd som Kellysåsen), i sillinläggning och i fiskgratäng tidigare
Jag använder cayennepeppar som jag odlat och malt själv och den är lite starkare än den man köper i affären så den mängd som jag använder i receptet är kanske lite snål
Doppa kycklingklubborna i såsen. Lägg de doppade kycklingklubborna i den. Afrikanska kycklingklubbor (4-8 portioner beroende på aptit). 2 tsk Colman's senapspulver (eller mer om du vill ha det lite starkare). 8 kycklingklubbor. Recept ur Nigellas kök - recept från hemmets hjärta (del 1) Afrikanska kycklingklubbor (4-8 portioner beroende på aptit). 2 tsk Colman's senapspulver (eller mer om du vill ha det lite starkare). 8 kycklingklubbor 1 msk olivolja blandat med 1 pressad vitlöksklyfta
Med den perfekta kombinationen av bland annat vitlök, chili och ingefära så smakar dessa kycklingklubbor precis som när du går till en indiskt restaurang, och det bästa av allt, de är superenkla att göra
Dela kycklingklubborna i ben och lår. Man kan tänka sig att mängden med tabasco som ingår i receptet kan verka avskräckande på en del men vräk på, slutresultatet blir inte starkt
En färdig blandad sallad, kanske serverad i glas på buffévis, quesadillas, heta potatisklyftor eller baked potatoskins, tacokryddade kycklingklubbor, enchiladstubbar och så de här tacotartletterna