Saftiga Kycklingklubbor som får gotta sig i en riktigt god marinad. Kycklingklubbor. Kycklingklubbor. 6 stora kycklingklubbor. Skär 3 snitt tvärs över kycklingklubborna. 0,5 dl soya. 6 stora kycklingklubbor. Skär 3 snitt tvärs över kycklingklubborna. Saften från 0,5 citron 0,5 dl soya
Hettar upp 3-4 dl olja i en wokpanna och fritera kycklingklubborna ca 5 min beroende på storlek tills de är gyllenbruna (vänd ofta). 4 kycklingklubbor. 3 dl maggi soya
Tillsätt vin, fond, rosmarin, oliver, lagerblad, soya och grädde. Bryn kycklingfilén/kycklingklubborna ca 10 minuter per sida. 4 kycklingfiléer (ca 500 g) eller 1 kg kycklingklubbor. 2 tsk kinesisk soya
Jag marinerade kycklingklubborna över natten i en marinad bestående av coca cola, soya, riven [. Vår klubbkväll var vår middag som bestod av marinerade kycklingklubbor och till detta ugnsbakade grönsaker, kokta och färska grönsaker, lätt creme fraiche och sweet chili sås
Lägg kycklingklubborna i en oljad, ugnssäker form. 4 kycklingklubbor. 1 tsk kinesisk soya. Pensla dem med 1 msk av oljan blandad med soya och honung. 4 kycklingklubbor 3 msk olivolja. 1 tsk kinesisk soya