Servera med ris, kokt potatis eller pasta och en god sallad till. Vänd kycklingklubborna och gör lika på "skinnsidan" häll överbliven "marinad" över kyckling klubborna innan du kryddar dem
Servera medpasta blandat med kokt purolök och morotsstrimlor. Jag kan tyvärr inte säga vad som är fräckt med de här klubborna, även om de är en höjdare att gnaga i sig
Allt från marinerade kycklingklubbor till rejäl, krämig kycklinggryta med brysselkål. Köpte med mig färdiggrillad kyckling hem i fredagskväll, som vi åt pomme, blandad sallad och olika såser till, och på lördagen gjorde jag en pastagratäng på resterna som blev av kycklingen
I form hade potatis skivor, skivad röd lök, skivad grön lång paprika (stark) och kycklingklubbor. Nötfärs kebabrulle med lök,vitlök, sju kryddor, nåt mer hm
När currypastan är färdig är det dags att hetta upp en större stekpanna med höga kanter. Det är en mättande, varm kycklingrätt och gör man sig bara besväret att göra den egna curryn smakar den så otroligt mycket bättre (än med currykrydda på burk)
Grillade kycklingklubbormed krämig ostpasta. Kycklingen blir otroligt mör och saftig med detta recept och skyn som bildas är riktigt god att dressa en pastasalladmed