Kycklingklubbor bulgur recept

Kycklingklubbor marinad

Kycklingklubbor marinad

Gott till är ris, bulgur. Marinera kycklingklubborna i 12 timmar i kraftig påse och blanda runt ofta. Lägg kycklingklubborna på ett galler och sätt in i ugnen i 225 grader, ca 45 minuter
Turkiskinspirerad Kycklingklubba med Granatäpple och Pistagenötter

Turkiskinspirerad Kycklingklubba med Granatäpple och Pistagenötter

Blanda ihop marinaden och pensla kycklingklubborna runt om (använd allt). Med inspiration av det Turkiska kökets kryddsättningar slängs den här maträtten ihop snabbt, otroligt gott med Dillyoughurtsåsen till och här kan man välja annat tillbehör om man vill, vi valde pommes frites men det funkar även med ugnstekt potatis, ris eller bulgur eller nåt annat man tycker är gott
Bulgur med tandoorikyckling & rostad potatis

Bulgur med tandoorikyckling & rostad potatis

kycklingklubbor. Bulgur är någonting som jag har börjat laga allt mer & mer här hemma. Detta är möjligen inte den mest lockande bilden för denna rätt men jag måste säga att smakerna tillsammans med bulgurn, rostade potatisen och tandoorikycklingen går väldigt bra ihop
Anders heta kycklingklubbor i tomatsås

Anders heta kycklingklubbor i tomatsås

Servera med fördel bulgur eller basmatiris (gärna med lite (en knivsudd) colorite eller gurkmeja för färgens skull) och matlagningsyoghurt och finhackad bladpersilja till
Tapsi med kyckling

Tapsi med kyckling

Tapsi kan tillagas med kött, kyckling eller göras vegetarisk och är lika god att serveras med ris, bröd eller bulgur
Meze

Meze

Vi hade även färdiggrillade kycklingklubbor till hanna och pappa som inte ville vara helt veggo. - Tabbouleh på bulgur, tomat, persilja, mynta, citronsaft, vitlök, olivolja, salt och peppar
Yoghurtmarinerad kyckling med mujadara

Yoghurtmarinerad kyckling med mujadara

4 kycklingklubbor. 3 dl bulgur (grovkornig och gärna mörk). Yoghurtmarinerad kyckling4 kycklingklubbor 2 dl turkisk yoghurt 3 klyfta vitlök, pressade 0,5 dl ketchup 1 citron, saften 1 msk paprikapulver 1 tsk malen spiskummin 1 tsk sju kryddor 1 tsk salt 1 tsk svartpeppar 0,5 dl olivolja. Mujadara3 dl torkade gröna linser (alt bruna linser) 3 dl bulgur (grovkornig och gärna mörk) 1 grönsaksbuljongtärning (alt kycklingbuljongtärning) 1 tsk malen spiskummin 1 tsk salt 3 gula lökar olja, till stekning ca 8 dl vatten
Did someone say Tandoori? - 24kr

Did someone say Tandoori? - 24kr

Ta dina kycklingklubbor och lägg dem antingen i en stor bunke eller dela upp dem jämt i två fryspåsar (rekommenderas)
Currygryta med extra piff!

Currygryta med extra piff!

Och så hade jag kycklingklubbor istället för rent kött, tycker det blir lite godare smak när man kokar med benet i grytan
Chicken Yassa

Chicken Yassa

Servera med bulgur eller ris. Blanda allt utom buljongtärningarna och sockret i en påse och lägg in i kylen i sex timmar eller över natten
- Recept På Dietmat / Smalmat

- Recept På Dietmat / Smalmat

900 g kycklingklubbor med ben, delade i lår och ben. 2 dl fullkornsbulgur eller ris för glutenfritt. Koka bulgur i buljong ca 10 minuter, låt stå 5 minuter och blanda sedan med pumpafrön, persilja och mango
Kyckling på jägarvis

Kyckling på jägarvis

Salta och peppra kycklingklubborna. (Tid att tillaga bulgur, små potatisar eller bara städa upp i köket och duka för middagen