Strö över oliverna, och garnera med färsk timjan. När jag var barn och bodde på missionsstationen i Congo hade vi egna höns som försåg oss både med ägg och kött, och söndagsmiddagen bestod ofta av just höns
Jag gjorde en liten "minibuffé" som bestod av ugnsrostade potatisar, kycklingfilémed tomatdressing och en superfräsch pestokryddad blandad sallad som bestod av bland annat kronärtskockor
Till middag idag blev det kycklingfilémed fetaost och basilika. De är väldigt duktiga på att gå så det blev en tur i svampskogen och vi fick med oss några liter hem…kul att visa M&M vad man skall plocka och hur man gör
Skär ett djupt snitt längsgående varje kycklingfile och fyll dem med ostsröran. Mosa ihop philadelphiaost, pressad vitlök, strimlad soltorkade tomater, skivade oliver och hackad basilika
Halvera tomaterna och lägg dem på plåten tillsammans medoliverna. Dela kycklingfiléerna på längden, krydda dem med salt och peppar och stek dem i den sista matskeden olivolja tills de är genomstekta
Vi fortsätter att laga mat från en av våra absoluta favoritkokböcker här i det Mårtenssonska köket, vi har skrivit om den tidigare och vi kommer med all säkerhet att skriva om den igen, Jamie Olivers Matrevolution
Kärna ur oliverna om du använder sådana med kärnor, hacka dem, och strö över kycklingen. Bara att lägga den i en form, krydda, hälla på grädde- och yoghurtblandning och strö över hackade oliver