Currysås hör ihop med kyckling men istället för att steka kycklingfiléerna klara i stekpanna som jag oftast gör så la jag dem i en ugnsform efter att de fått lite ytlig färg
kycklingfilé. Hetta upp en stor stekgryta med smör. Prova med sticka. Krydda med salt och örtsalt. Stek svamp och lök i en stekpanna med rapsoljan tills det är mjukt och fått färg
Förra veckan åt jag en riktigt god lunch och den bestod av Rydbergs färdiglagade bulgursallad med tomat och basilika och en grillad kycklingfilé toppad med äpple currysås
Kyckling och baconbiffar medcurrysås. Mixa kyckling och bacon ( om du inte kan mixa så hacka fint och smått) hacka löken och vitlöken smått, krydda med lite vitpeppar (ej salt
Skär kycklingfilén i tärningar och bryn tillsammans med löken. En väldigt god och enkel curryrätt som passar utmärkt med ris, jag använder nästan alltid basmatiris