Linda baconet runt kycklingfiléerna. Gör ett snitt i kycklingfilén. Fyll den med chorizosalami (2 skivor i varje filé) och gorgonzolaosten. 4 kycklingfiléer. 100 g gorgonzolaost. 8 skivor bacon
Pasta med gorgonzolasås, bacon och kräftstjärtar. Stek baconet. 500 g kycklingfilé. Dela kycklingfilén i 4 delar, bryn hastigt runt om och lägg över i en större gryta. 150 g gorgonzola picante. 250 g bacon. 500 g kycklingfilé. 150 g gorgonzola picante. 250 g bacon
Dela kycklingfilén vågrätt, så att det blir som två plattor. Lägg sedan kycklingpaketen ovanpå baconet som då ska vara uppradat som en duk så att du kan rulla runt baconet så att det täcker kycklingen
ta kycklingfile banka ut den,ta upp flärpen på kycklingen, blanda gorgonzola persilja lite olja lägg detta under flärpen, vira bacon skivor runt kycklingen,bryn den den på spisen,tillsätt buljongtärningen låt puttra i hop lite,ta en eldfast form lägg över kycklingen där, häll över skyn från stekpannan,sätt ungnen på 250grader, ställ in kycklingen ca
Stek baconet. Blanda cremè fraiche och gorgonzola i en kastrull. Tillsätt det stekta baconet samt ytterligare sambal oelek (efter egen smak) och gräslöken