Skär kycklinglår i mindre bitar. Skala lök, vitlök och ingefära. Skiva löken och finhacka vitlök och ingefära. Skär paprika och champinjoner i bitar. Hetta upp torr en panna och rosta cashewnötterna och ställ åt sidan. Tillsätt olja i pannan och stek kycklinglår tillsammans med currypasta och thaibasilika i några minuter på hög värme. Lägg i lök, vitlök och ingefära och fräs ytterligare någon minut. Tillsätt paprika, champinjoner, cashewnötter och ostronsås och stek i ca 3 minuter.
Servera gärna med ris.
Det här är en brasiliansk kycklinggryta där man först marinerar kycklingenmed bland annat färska örter och citron och sedan låter den puttra i kokosmjölk ochcashewnötter
Kycklingmed soja ochcashewnötter. Kycklingmedcashewnötter. Stek grönsakerna ihop medkycklingen. Strimla kycklingen, salta och peppra och stek i olivolja, strimla paprikan och dela salladslöken i mindre bitar
Hetta upp oljan i en wok och stek kycklingen tillsätt sedan lök,vitlök och chili. När jag såg på bloggen Fika med Eleonor att hon hade kokboksutmaningen och temat denna månad var Exotiska frukter
Skär kycklingen i mindre bitar. Koka pastan och låt svalna. Skölj och skär sallad och grönsaker i bitar. Blanda ihop alla ingredienser till salladen och häll över dressingen och servera
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.