Det här är en brasiliansk kycklinggryta där man först marinerar kycklingenmed bland annat färska örter och citron och sedan låter den puttra i kokosmjölk ochcashewnötter
Kycklingmed soja ochcashewnötter. Kycklingmedcashewnötter. Stek grönsakerna ihop medkycklingen. Strimla kycklingen, salta och peppra och stek i olivolja, strimla paprikan och dela salladslöken i mindre bitar
Hetta upp oljan i en wok och stek kycklingen tillsätt sedan lök,vitlök och chili. När jag såg på bloggen Fika med Eleonor att hon hade kokboksutmaningen och temat denna månad var Exotiska frukter
Skär kycklingen i mindre bitar. Koka pastan och låt svalna. Skölj och skär sallad och grönsaker i bitar. Blanda ihop alla ingredienser till salladen och häll över dressingen och servera
Jag visualiserade mig denna toppad med solgula aprikoseroch gula russin med grön persilja. Blev lite magplask där då eko-aprikoserna jag köpte visade sig vara bruna när jag öppnade påsen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.