Till det här receptet har jag använt frysta majskolvar, det går givetvis även använda färska. Bryn smöret i en stekpanna och lägg sedan i majskolvarna försiktigt och stek några minuter runt om, tillsätt sedan alla kryddor och stek vidare ca en minut
Ta av bladen och grilla majskolvarna runt om tills de fått färg. majskolvar med bladen på. Lägg majskolvarna i blöt i ca 1 timme innan du ska grilla dom. Grilla majskolvarna med bladen på i ca 20 minuter
Pensla majskolvarna med smöret. 4 majskolvar. Smält smöret och blanda i kryddorna. Vräng skalet bakåt från majskolven och knyt ihop skalet på mitten med ett snöre
Krydda med salt och svarteppaar. 4 majskolvar. 4 majskolvar. Som ni kanske har börjat märka är det lite av ett böntema på flera av de senaste vegetariska recepten
Biff och majskolvarKrydda biffarna med salt och peppar, och koka majskolvarna i ca 10 minuter i lättsaltat. Grilla biffar och majskolvar i 3 minuter på varje sida
Används bland annat som krydda i juldryck. Svarta majskolvar. Det låter som ingredienserna i ett motgift mot vampyrer men är i själva verket tidningens Hallens senaste plocksida