God morgon. Hade ni en bra lucia igår (tror de flesta tjuvstartade fast det är på söndag egentligen). Tycker alltid det är så stämningsfullt att titta på Tim och Stellas luciafirande på skolan
Krustader med ädelost och creme fraiche. Eftersom potatissalladen är väldigt smakrik med ingredienser som västerbottenost, honung och balsamvinäger, var det svårt att hitta någon bra sås som skulle passa till
Vi började med lite snittar så som laxröra på malaxlimpa och ostkrustader med limeräkor och på samma bord hade jag också dukat upp det söta såsom jordgubbar, påskgodis och en härligt fräsch och syrlig tårta med god kexbotten
Den här gången blev det tunnbrödpinnar, krustader och marinerade vitlöksklyftor. Västerbottenost. Krustaderna penslade jag först med lite smält smör i botten, klickade i creme fraiche och toppade med en räka
Mini Västerbottenpajer 8 små pajer/krustader. 8 färdiga pajer/krustader. 200 g riven Västerbottenost. 8 färdiga pajer/krustader. 200 g riven Västerbottenost
Krustader med ädelost och tomatmarmelad (20 st) Ingredienser 20 krustader 0,5 tub ädelostmjukost 0,5-1 dl tomatmarmelad PersiljaGör såhär Sätt på ugnen på 200 grader. Dubbelbakad potatis Ingredienser 4 bakpotatisar 0,5 dl grädde 50 g smör3 dl västerbottenost0,5-1 kruka gräslök Gör såhärSätt på ugnen på 200 grader. Gröp ur potatisarna i en bunke och ha i smör, grädde, 1 dl västerbottenost och klippt gräslök. 20 krustader. 3 dl västerbottenost