Bladspenat och kronärtskockshjärtan är också gott till. Grilla eller stek tonfisken ett par minuter på varje sida, men se till att den behåller en rå kärna
Inlagd kronärtskockshjärtan. Jag menar, tonfisk på burk. Men när R beställde in det här om veckan till lunch och fick färsk grillad tonfisk, då förstod jag
Jag gjorde även iordning marinerade kronärtskockshjärtan som är gott att toppa salladen med. Jag gjorde även iordning marinerade kronärtskockshjärtan som är gott att toppa salladen med
Som tillbehör hade vi en marinerade kronärtskockshjärtan. Man kan variera rätten på massor av sätt, ibland gör jag rätten helt vegetarisk, ibland med kyckling, ibland med fläskfilé och idag blev det en variant med tonfisk för första gången
4 st kronärtskockshjärtan. 12 st tonfisk. 14 st kronärtskockshjärtan marinerade 50 st tomater gr marinerade soltorkade 0. 5 st rödlök 2 st tonfisk burkar 2 msk solrosfrön rostade 3 msk basilika hackad 2 msk olivolja 1 dl lätt crème fraiche 1 tsk pressad citron salt peppar Detta behövs till 4 pers. Skär 4 marinerade kronärtskockshjärtan i bitar, hacka 50 g marinerade soltorkade tomater och 1/2 rödlök. Lägg detta i en skål och fyll på med 2 burkar "lätt tonfisk", 2 msk rostade solrosfrön, 3 msk hackad basilika, 2 msk olivolja och 1 dl lätt crème fraiche
Det fanns något som liknade minipajer, tortilla med både potatis och en med grönsaker, musslor toppade med aioli, gambas, olika korvar, marinerad aubergine och kronärtskockshjärtan, sallad med med räkor, musslor och bläckfisk, carpaccio på tonfisk och även en slags vegetarisk variant
Skär 4 marinerade kronärtskockshjärtan i bitar, hacka 50 g marinerade soltorkade tomater och 1/2 rödlök. Lägg detta i en skål och fyll på med 2 burkar "lätt tonfisk", 2 msk rostade solrosfrön, 3 msk hackad basilika, 2 msk olivolja och 1 dl lätt crème fraiche. 4 st kronärtskockshjärtan. 2 st tonfisk