Blanda olja, citronsaft, kapris, senap och honung. ½ dl kapris. 1 burk kronärtskockshjärtan. Ugn 125°. Ta fram köttet i god tid så att det inte är kylskåpskallt
kronärtskockshjärtan. små kapris. Och här kommer några tips på förrätter från året som gått, både vegetariskt och ickevegetariskt, med kött och med fisk
Kycklinggryta med röd paprika och kronärtskockshjärtan Kycklingragu med timjan och kapris Köttbullar i tomatsås Timjanköttbullar i tomatsås 900 gram lårkycklingfiléer
Strimla soltorkade tomater och skär kronärtskockshjärtanen till mindre bitar. Blanda krossade tomater med citronsaft, oregano, salt och peppar samt kapris
Först ut är denna som serverades med inlagda kronärtskockor och en chevrékräm med kapris. 1 msk kapris. 1 burk kronärtskockshjärtan, ca 200g (här var de inlagda i olja, använder ni naturella så tillsätt lite god olja). 1 msk kapris. 1 romansallad 1 burk kronärtskockshjärtan, ca 200g (här var de inlagda i olja, använder ni naturella så tillsätt lite god olja)