Biffarna fyllda med len mozarellaost, ljuvlig smak av basilika och tomat serverade jag enkelt i krispiga salladsblad med en färgsprakande uppläggning av tomathack, rödlök, kapris och en kall röra på creme fraiche med soltorkade tomater
Hacka soltorkade tomater, skär bort basilikan med stjälkarna från krukan. Lägg tomaterna, basilikan och mozzarellan i en food processor och hacka samman snabbt
Strimla persiljan, finhacka tomat och lök. Ca 100 g körsbärstomater. Krispig kycklinglårfilé, ca 4 port. Stek på hög värme tills skinnet blir krispigt, det tar max 10 min. Ca 100 g körsbärstomater
Skär tomater och rödlök i små klyftor och stek i olivolja i ca 1 minut. 3 tomater. Tillagning. Laga Sesamnuggets enligt anvisning på förpackningen och lägg in klyftpotatisen i ugnen och tillaga enligt anvisning på påsen, alternativt klyfta din egen från färskpotatis och toppa med lite olivolja samt salt, peppar och timjan
Köttet kryddade jag på med rejält lite olika goda kryddor och grillade sedan utan marinad, vart kanongott och halloumin grillade vi på rejält så den fick en riktigt krispig yta