persilja, finhackad. Blanda i hälften av krabban och örterna. Lägg på mer av såsen och sedan mer krabba. Öppen lasagne med krabba, vitt vin och tomat, 2 portioner. 100 g krabba (både vitt och brunt kött). 100 g krabba
Jag hade inte mobiltäckning i butiken och kunde därför inte leta upp receptet men jag konstruerade ett eget recept i huvudet och plockade till mig krabbkött, grädde och persilja och lade i korgen
Blanda ned persiljan precis innan pannan tas av plattan. Min käre man, vars matlagningsintresse fullt ut matchar mitt eget, hittade detta lockande recept, och vi beslöt oss att i mesta möjliga mån återskapa och tolka det utifrån den tillgång vi själva har på krabba
Blanda majonnäs med crème fraiche och en burk rensad krabba. Sätt persilja runt kanterna och garnera efter egen fantasi med resten av ingredienserna till garneringen
Varje gång jag äter krabba så kommer illamåendet som på beställning. En långpanna med havskräftor, vitlök, chili, persilja, selleri, schalottenlök och vitt vin
Jag köpte en hummer och en krabba nu eftersom jag inte åt någon till nyår och även om jag hade gjort det så brukar jag passa på när de rear ut skaldjur efter helgerna
500 g valfria skaldjur t ex stora räkor, pilgrimsmusslor, calamares, räkor, blåmusslor, hummer, krabba. 1färska örter (basilika, dragon, persilja). 1500 g valfria skaldjur t ex stora räkor, pilgrimsmusslor, calamares, räkor, blåmusslor, hummer, krabba 500 g spaghetti 3 gula lökar 3 klyfta vitlök 2 dl vitt vin 0,5 förp saffran 0,5 krm cayennepeppar 0,75 dl olivolja 1,2 kg tomat, skalade och urgröpta, eller 6 deciliter italiensk tomatsås på burk 8 sardellfiléer 1 tsk kapris 1 citron 1 apelsin färska örter (basilika, dragon, persilja) svartpepparOm färska tomater används, koka upp en stor kastrull med vatten