Idag tänkte jag svänga inom här med ett enkelt recept på en god kycklingwok, perfekt till en lunch i helgen eller som snabb middagsmat till kommande veckor
Brösten blev en smarrig kycklingwok med kokosmjölk, chili och citron och klubborna, skrovet och vingarna kryddade jag upp med rapsolja, spiskummin, paprika, salt och anchochili som jag sedan grillade i ugnen
Gjorde en kycklingwok häromdagen. ca 5 dl kokosmjölk, väljs så krämig som möjligt. Det är en viss känsla med att laga mat med sina egenodlade grönsaker, känns lyxigt på något sätt
Tänkte först en kycklingwok i stark sås med nudlar. Vilken sommar vi har haft. Den är kanske inte över helt visserligen men värmeböljan och torkan över hela landet har nog ingen undgått
Currykryddad kycklingwok med grönsaker, ris och sweet chilisås (currywok). Krämig fläskfilé i tärningar tillsammans med matlagningsgrädde, grönsaker och lök
Just nu håller jag på och bakar kanelbullar, försöker experimentera fram en sån där god och krämig fyllning som man kan få i vissa bullar som man köper