Dagens recept är en snabblagad kycklingwokmedgrönsaker och äggnudlar. I medwokgrönsakerna. Sen väntar en vecka med relalalax, promenader, serier, god mat, batteriladdning
Servera kycklingwokenmedgrönsakerna, kokt jasminris, råris eller nudlar samt ev. Nudlar kan du också koka och låta svalna och värma upp medkycklingwoken innan servering
Strimla kycklingen och stek med lite salt och peppar. Ta upp kycklingen och stek grönsakerna. Det här är en jättegod rätt och verkligen ett jättesmart tips på hur man kan laga till en god kycklingwok
De ville ha kycklingwokmed mycket grönsaker. Smaka av med ingefära, vitlök, salt o peppar. Fast jag hade nog kunnat ha ännu mer grönsaker - om jag hade orkat hacka, skära, strimla och steka/woka allt
I fredags så grillades det igen, denna gången blev det grönsaker i foliepaket direkt på grillen tillsammans med grillad rostbiff, majskolv och fetaostkrämen som jag bloggat om tidigare
Om man har ont om tid eller ork att laga mat är det bara att ta fram burken med syrade grönsaker, blanda med lite nötter och russin och toppa med någon god dressing så har man måltiden på ett kick
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.