2. Koka pastan enligt anvisningar på förpackningen.
3 Fräs kycklingen på medelvärme tills den får lite färg runtom, i cirka 5 minuter. Salta och peppra. Lägg över i en ugnsform.
4. Strimla de soltorkade tomaterna. Skala och finhacka vitlöken. Finhacka chilin. Fräs tomaterna, vitlöken och chilin i cirka 2 minuter, tills det börjar dofta härligt.
5. Krydda med timjan och oregano och häll i buljongen. Tillsätt grädden och parmesanosten. Låt det sjuda försiktigt tills osten smälter.
'
6. Skeda såsen över kycklingen i formen. Grädda i mitten av ugnen i cirka 15 minuter.
7.Dela körsbärstomaterna i halvor. Plocka basilikabladen.
I söndags var det dags för matlådefix igen och den här gången blev det en krämigkycklinggratäng. Krämigkycklinggratäng med tomat och basilika, 4 portioner. Krämigkycklinggratäng med tomat och basilika, 4 portioner
Galet god och blir riktigt krämig och smakrik till den krispiga zucchinin och salladslöken. En av många olika kycklingrätter jag brukar göra lchf-style är denna vansinnigt goda gratäng med härliga vårsmaker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.