I receptet står det snittar, men vi tog rostebröd och gjorde en normalstor förrätt. Det här receptet med kräftstjärtar och kronärtskocka har kusin Cicci tipsat om
Dela eventuellt kräftstjärtarna något och blanda sedan med övriga ingredienser. Denna gång gjorde jag små snittar av den istället för att servera den hel
400 gr kräftstjärtar i lake. 400 gr kräftstjärtar i lake. Hej svejs där ute i vårt avlånga land. Det är tur jag kan skriva, för skulle jag prata med er hade ni inte hört särskilt mycket
Kräftstubbar, 24 bitar200 g kräftstjärtar (avrunnen vikt)200 g färskost med pepparrot3 msk hackad rödlök2 msk hackad dill2 msk majonäs1 ½ tsk finrivet citronskalsaltnymalen svartpeppar4 mjuka tunnbröd, rektanguläraHacka kräftorna och blanda med övriga ingredienser. 200 g kräftstjärtar (avrunnen vikt)
Kvällen inleddes med dessa snittar och en god fördrink. 2 burkar kräftstjärtar i lag á 400 g2 små finhackade rödlökar1 dl hackad dill3 dl riven brännvinsost5 cl Skåne eller annat kryddat brännvin2 gelatinblad4 dl creme fracihe1 krm cayenneflingsaltTopping. 2 burkar kräftstjärtar i lag