200 g kräftstjärtar. 11 tsk torkad dragon. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 200 g kräftstjärtar 200 g färska champinjoner Arla® Svenskt Smör 2 dl Arla Köket® crème fraiche ½ msk vitvinsvinäger ½ dl finhackad gul lök 1 pressad vitlöksklyfta 1 tsk torkad dragon ½ dl hackad färsk persilja ½ tsk salt 1 krm svartpeppar ev 1 msk konjak
Nyförälskade kräftstjärtar, 2-3 pers. 4 förrätter)250 g kräftstjärtar (frysta är bättre än på burk)250 g färska champinjoner, skivad2 dl crème fraiche½ dl gul lök, finhackad ½ dl hackad persilja½ msk vitvinsvinäger½ tsk salt1 krm svartpeppar1 vitlöksklyfta, pressad1 tsk torkad dragon1 msk konjakStek svampen i en torr stekpanna några minuter. 250 g kräftstjärtar. 1 tsk torkad dragon
400 gr kräftstjärtar i lake. 1/2 tsk torkad dragon. Blanda vispgrädde, cider, dijonsenap, dragon, köttbuljongtärning och fläskfilén i stekpannan och låt alltsammans småputtra under lock tills köttet är genomstekt, det tar 10-15 minuter. 400 gr kräftstjärtar i lake. 1/2 tsk torkad dragon
Tillsätt spenat, dill, persilja, gräslök, dragon, salt och peppar. 200 g kräftstjärtar. 1 krm dragon. Lägg fisken i bitar i matberedaren med kniven monterad
räkor eller kräftstjärtar att toppa med. Koka upp vatten och fond i en stor gryta, tillsätt sparris, dragon, mynta, mandel och dutta i lite fisksås och citronjuice
Häll av lagen från kräftstjärtarna. Blanda ihop rapsoljan, sojan, rosmarin, dragon och vitlöken. Blanda med de flesta kräftstjärtar (spara några till garnering), räkhacket, ost, tomatpure, dill och cayennepeppar
En god blandning är köttfärs,CF,majo, chillisås o lite dragon,salt o peppar. 1 burk kräftstjärtar eller reeejjjeer. 1 burk kräftstjärtar eller reeejjjeer