Lägg i kräftstjärtarna och basilikan, låt det bli varmt och servera genast. Till 2 personerca 400 g kräftstjärtar1 purjolök1 burk krossade tomater med chilismak2 tsk honungsaltett gäng basilikabladStrimla purjolöken och fräs den i lite olja. ca 400 g kräftstjärtar
Blanda ner pastan i tomatsåsen och avsluta med att tillsätta kräftstjärtarna. 390 g finkrossade tomater med basilika (Ica). 170 gram kräftstjärtar. 390 g finkrossade tomater med basilika (Ica). 170 gram kräftstjärtar
Tillsätt kräftstjärtarna och basilikan och blanda i pastan och rör runt. ½ dl parmesanost½ dl hackad färsk basilika parmesanost + basilika till garnering
Thaibasilikan som är lite kryddigare än den vanliga går tyvärr inte alltid att få tag i där vi bor men då får man ta vanlig basilika eller dill och persilja
Lägg kräftstjärtarna i skål och häll över soppan. Gratinerad hummer med basilika- och parmesansmör2 port1 hummeren klick smör0,5 tomat8 basilikablad1 liten vitlöksklyfta1 dl riven parmesanostsaltBlanda ihop kryddsmöret. Kräftsoppa med västerbottensflarn 4-6 port 1 kräftpaket 1 gul lök 1 morot 75 g rotselleri persilja 3 dl vitt vin 8 dl vatten 2 fiskbuljongtärningar 2 dl creme fraiche 3 dl grädde 1 msk tomatpuré 1 knivudd sambal Tina kräftorna och ta loss kräftstjärtarna. 8 basilikablad