Jag blandar gärna ut lite ost med tomathacket och låter den vila på lut ett tag vilket gör att vätskan från tomaterna rinner bort och inte sabbar krispigheten i toasten
Riv skalet på en av apelsinernaoch blanda med honung, rapsolja, lite salt och vitpeppar. Filea apelsinenoch blanda filéerna med brysselkålen och vinägretten
Det står ganska ofta på menyn här hemma hos oss, med lite olika variationer och kryddblandningar. Jag tycker inte man ska låsa sig vid vad det står på kryddburken, utan i stället läsa på innehållsförteckningen, och försöka föreställa sig vad det kan passa till
Som tilltugg blev det nåt som jag passande blev tipsad av från jobbet, (Tack Erika) Små rostade brödskivor med fetaostkräm på, som sedan toppades med parmaskinka och lite basilika
Krydda med paprika, peppar och salt. Mixa soppan med stavmixer. Soppan kom till på det sätt som jag nästan alltid använder mig av - jag gjorde den på de ingredienser som jag råkade ha hemma
Servera på en ruccolabädd med två trekanter smörstekt eller rostat bröd. Tycker du om sushi och wasabi så är jag säker på att du tycker om denna förrätt
När osten smält och fått lite färg så lägg över den på en tallrik med spröda salladsblad. När brödet fått färg så läggs biten på en plåt med bakplåtspapper
Tomat & basilika röran är samma som jag använder till bruschetta (minus rödlök), steker halloumi och lägger ovanpå, yoghurtsåsen med mynta & koriander samma recept som jag använde för nån dag sen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.