Hacka vitlök och salladslök. Hetta upp olja och stek färsen tillsammans med vitlöken under omrörning. Koreansk färs är en riktigt god rätt som du enkelt slänger ihop på max 30 min. 4 portioner 500 g färs av valfri sort (kött- eller veggofärs) 3 st vitlöksklyftor 2 salladslökar Olja till stekning Sojasås. Inlägget Koreansk färs- Middag på 30 min dök först upp på ZEINAS KITCHEN. 3 st vitlöksklyftor
Blanda samman majonnäs, chilipasta, sesamolja och vitlök till en härligt stark aioli. Låt vila i några minuter och skiva sedan upp och servera med koreansk chiliaioli, rättikssallad och salladsblad
Woka den i olja tillsammans med riven vitlök, ingefära och strimlad chili. En helt vanlig vardagskväll letade jag runt efter recept på en koreansk ”bowl”, Bibimbap
Fräs ingefära och vitlök i rapsolja i en liten kastrull. 2 vitlöksklyftor, pressade. 2 vitlöksklyftor. Ni skulle ha hört Zack när vi åt detta i torsdags – ”Hmmm…
Igår var jag ju sugen på skräpmat men idag känner jag mig som vanligt igen så idag blev det en koreansk wok med glasnudlar, bulgogi och gränsaker till middag