Använd frukten som dessert med vispad grädde eller glass. Dela frukterna, ta bort kärnorna och skär persikorna i 4 klyftor. Lägg i frukten och koka i 3 minuter. Fyll rena och varma konservglas med frukt och lag upp till 2 cm upp till burkens kant
Skala, kärna ur och skiva dem (eller skiva de konserverade). FRUKT OCH BÄR UNDER TÄCKE. Lägg en bit ovanpå frukten i varje portionsform eller lägg hela den utkavlade degen ovanpå frukten i den stora formen
Marockansk mat innehåller ofta torkad frukt och kryddor som t. Ha i all frukt i grytan. 200 g kokta kikärter (se här) alternativt 1 tetra eller 1 normalstor burk konserverade kikärter (avrunna och sköljda). 200 g kokta kikärter (se här) alternativt 1 tetra eller 1 normalstor burk konserverade kikärter (avrunna och sköljda)
Att lägga in frukt i rom gör man ju på sommaren för att sedan äta det till jul. Man kan använda färska bär och frukt av alla de slag, bara att man tänker på halva mängden socker av fruktens vikt
Låt frukten rinna av och lägg den sedan på ett eldfast fat med skålen" upp. Häll ev ett skedblad likör i varje fruktskål och toppa marängen så högt som möjligt över
Häll av de konserverade päronen, skiva dem och värm på svag värme i den andra kastrullen. Rör ihop den rumsvarma Philadelphia-osten och florsockret till en slät smet