10 digistivekex el som jag, cockies med chokladbitar. 1 burk söt kondenseradmjölk. 10 digistivekex el som jag, cockies med chokladbitar. 1 burk söt kondenseradmjölk. 10 digistivekex el som jag, cockies med chokladbitar. 10 digistivekex el som jag, cockies med chokladbitar
Lägg digistivekexen i en plastpåse och kavla över med en kavel. 3 ägg4 dl grädde1 dl socker1 msk vaniljsocker300 gr cream cheeseKnappt 1/2 pkt Digistive30-50 gr smör3 dubbeldajm1 burk karamelliserad kondenseradmjölkTa en vanlig form med löstagbar botten och spänn fast ett bakplåtspapper i botten. Tag ut, bred på en halv burk karamelliserad kondenseradmjölk och 1 bit hackad dajm. 1 burk karamelliserad kondenseradmjölk
Créme fraîchen gör att pajen inte blir för söt och den kondenserademjölken ger lagom sötma och en kola touch, gudomligt god och det kommer dina gäster också tycka det lovar jag
Vispa ihop creme cheese och kondenseradmjölk till jämn smet, vänd försiktigt ner äggen i smeten. Smula digistivekexen i en bunke och rör ner det smälta smöret, rör till smulig deg
Blanda samman kondenseradmjölk och ägg i en skål. Jag valde att använda Bregott mellan till denna paj istället för vanlig margarin, samt att jag strösslade på lite mixad digistivekex som dekoration ovan
Blanda kondenseradmjölk, äggulor, skal och saft från lime. 300 g digistivekex. 400 g sötad kondenseradmjölk. 300 g digistivekex. 400 g sötad kondenseradmjölk
Koka den oöppnade burken med kondenseradmjölk i rikligt med vatten i ca 1 ½ timme. Varva rabarber, digestivekex, kolakräm och créme fraiche i glas eller skålar 1 burk kondenseradmjölk á 400g. 6 digistivekex