Den här pajen är godis och bakverk i ett. Och superenkel att göra, man behöver inte ens en ugn. Däremot en spis, för med hjälp av den trollar man så att det blir kola av den kondenserade mjölken
Jag har så fantastiskt fina och begåvade människor i min närhet. För ett par veckor sedan var jag på en solig balkongfika hos en vän och kollega där hon bjöd på banoffeepaj
Pajbotten240 g digestivekex [16 st] 10 g vaniljsocker [1 msk] 75 g smör. 1Smörkola95 g ljus sirap [0,6 dl] 150 g vispgrädde [1,5 dl] 75 g rörsocker [0,75 dl] 1 g flingsalt [0
Ta bort etiketten på burken med kondenserad mjölk och lägg den i en stor kastrull med vatten. Koka den under lock i 2,5-3 timmar, beroende på hur tjock du vill ha kolan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.